SimpelFact Mollie ondersteuning

Voor het genereren van betaallinks werkt SimpelPay in combinatie met Mollie. Dit zorgt ervoor dat u automatisch een betaalllink kunt meesturen met uw factuur. Mollie is een betaaldienst welke reeds langere tijd bestaat en u de mogelijkheid geeft om betalingen te ontvangen.

Het principe is als volgt: Als u een factuur stuurt wordt bijbehorende informatie, zoals bijvoorbeeld het factuurnummer en bedrag, via SimpelPay gecodeerd wordt aangemaakt. Deze link wordt meegestuurd via de mail met uw factuur.  Zodra een klant op deze link klikt wordt deze via SimpelPay aangeroepen en op de achtergrond doorgezet naar de Mollie betaaldienst. De klant doet daar zijn betaling welke via het systeem van Mollie en de door u gekozen instellingen weer aan u betaald worden.

Voor deze SimpelPay service in combinatie met SimpelFact betaald u jaarlijks €29,00 exclusief BTW.

Om de dienst te kunnen activeren is een Mollie account en bijbehorende een key nodig. Heeft u zelf nog geen Mollie account? Dan kunt u deze hier aanmaken. Uiteraard kunnen wij dit ook, samen met u, voor u inrichten. De kosten hiervoor bedragen €49,00 excl. BTW.