Factoring integratie

Direct jouw factuur betaald!

Wil je jouw factuur binnen 24 uur betaald krijgen? Dan is factoring iets voor jou. FreelanceFactoring betaalt jouw factuur direct uit en wacht vervolgens op de betaaltermijn van je opdrachtgever.

Factoring:

Een gemiddelde betalingstermijn varieert tussen de 30 en 45 dagen.. Wil jij niet wachten, totdat je beschikking hebt over je factuurbedrag? Maak gebruik van factoring!

Kosten:

Voor onze dienstverlening betaal je een percentage van het factuurbedrag. Dit percentage bedraagt gemiddeld 3% en is afhankelijk van de hoogte van je factuurbedrag en de betalingstermijn van je opdrachtgever.

SimpelFact:

De factoring optie is ingebouwd in SimpelFact. Met SimpelFact kunt u uw facturen direct aanbieden aan de FreelanceFactoring. Meer informatie over SimpelFact vindt u hier: Klik hier voor alle informatie over SimpelFact.

Benodigde informatie:

Om te kunnen bepalen of factoring voor jou ook een uitkomst kan zijn hebben wij wat meer informatie van je nodig. Denk daarbij aan je eigen bedrijfsgegevens maar ook het aantal debiteuren waarvoor je factoring zou willen inzetten. Van die debiteuren willen we dan ook graag weten wat het gemiddelde factuurbedrag is en hoeveel facturen je met een dergelijke bedrag je van je debiteuren zou willen aanbieden.