Snel facturen betaald krijgen via betaallink of factoring

Reacties uitgeschakeld voor Snel facturen betaald krijgen via betaallink of factoring

Snel facturen betaald krijgen met SimpelPay?


Hoeveel van uw klanten betalingen binnen de door u gestelde betalingstermijn? Hoe lang moet u wachten om betalingen te ontvangen? Heeft u ook wel eens het gevoel dat u voor bank speelt voor uw klanten? U wilt toch ook snel facturen betaald krijgen? Dan is SimpelPay zeer waarschijnlijk ook iets voor u!

 

SimpelPay is een dienst welke is ontwikkeld door Burggraaf it om u als leverancier het gereedschap te geven op een simpele en snelle manier betalingen te kunnen ontvangen van uw klanten.

 

SimpelPay biedt u een eenvoudige dienst om uw klanten direct een betaallink van uw factuur aan te bieden of uw facturen direct via onze samenwerkende factoring maatschappij uitbetaald te krijgen. Dit geeft u als leverancier veel meer rust en u kunt direct beschikken over uw eigen(!) geld.

 

SimpelPay is een dienst welk o.a. geïntegreerd is in het programma SimpelFact en welke in later fase ook geïmplementeerd zal zijn in SimpelBase. Bent u ontwikkelaar of zou u onze diensten ook graag in uw software of website geïntegreerd zien? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

» » Snel facturen betaald krijgen via...
On 28 november 2017
By

Comments are closed.

« »