Betaallink meesturen met uw factuur

Reacties uitgeschakeld voor Betaallink meesturen met uw factuur

Betaallink meesturen met uw factuur


Voor het genereren van betaallinks werkt SimpelPay in combinatie met Mollie. Dit zorgt ervoor dat u een betaalllink kunt meesturen met uw factuur. Mollie is een betaaldienst welke reeds langere tijd bestaat en u de mogelijkheid geeft om betalingen te ontvangen. Mollie kent diverse modules welke werken met standaard pakketten maar bij een integratie vanuit een eigen pakket of eigen website komt er toch veel meer kijken.

 

Waarom dan toch gebruik maken van SimpelPay? Daar waar een koppeling niet voorhanden is en u wilt voorkomen dat mensen hun betaallink zelf kunnen aanpassen is het noodzakelijk dat een tussenliggende dienst dit voorkomt. Daarnaast kan het nog meer mogelijkheden bieden om uw directe betalingen zo inzichtelijk mogelijk te krijgen.

 

Wellicht beschikt u al over een Mollie-account. Deze dan kan deze uiteraard gebruikt worden voor betalingen binnen bijvoorbeeld SimpelFact. Heet u deze niet dan kan Burggraaf it als reseller van Mollie het gehele traject voor u inrichten. U hoeft alleen uw eigen betalingen te ontvangen.

» » Betaallink meesturen met uw factuur
On 28 november 2017
By

Comments are closed.

« »